skip to Main Content

Workshop: Restorativna joga

  • subota 18.4.2020., 10.30-13.30h

U subotu 18.4.2020. učimo slagati i voditi sat restorativne joge te kako koristiti elemente ovog stila joge bilo u samostalnom satu ili tijekom sata Hathe, Vinyase flow i sličnih stilova.

Restorativna joga opušta i omekšava tijelo, obnavlja energiju i snagu, balansira lijevu i desnu polutku mozga, naše yin i yang principe, usklađuje um, harmonizira hormonalni sustav i uvodi u duboko opuštanje. Koristimo je za oporavak od tjelesnih i umnih napora, a elemente restorativne joge pridodajemo i u satove drugih stilova joge, pa je ova radionica namijenjena prvenstveno učiteljima joge ali i praktičarima koji žele naučiti kako samostalno slagati vlastiti sat za opuštanje. Tijekom sata restorativne joge položaje zadržavamo duže, a ovaj nježan i relaksirajuć stil joge vole – svi!

Na ovoj radionici učit ćemo slagati sat restorativne joge, razmotriti značajke i principe slaganja ovakvog sata te iskoristiti jogijske rekvizite i objasniti kada se i kako oni koriste.

Radionica je dio programa Poligona YogaPRO (3h) i otvorena za sve zainteresirane praktičare i učitelje joge. Naravno, radit ćemo je od kuće, preko ZoOMa 🙂

Donacija: 150 kn

Back To Top