loading

Tehnike Disanja i Opuštanja

Individualni ili grupni pristup ključnim alatima za postizanje unutarnjeg mira, smanjenje stresa i poboljšanje vašeg života.

Život u današnjem brzom tempu može biti izazovan, a stres je često neizbježan pratilac. No, uz pravilne tehnike disanja i opuštanja, možete naučiti kako se nositi s tim izazovima i vratiti se osjećaju ravnoteže i kontrole.

Naučite kako pravilno disati kako biste povećali razinu kisika u tijelu, smanjili napetost i povećali energiju. Na individualnim podukama radimo uz dijagnostiku disanja, biomehaniku i manualne tehnike za opuštanje fascije, te oslobađanje dijafragme.

Upoznajte različite tehnike opuštanja, uključujući progresivnu mišićnu relaksaciju, Body scan, TRE, meditaciju, aromaterapiju i druge metode koje će vam pomoći da se osjećate opušteno i smireno.

Savjeti za Upravljanje Stresom: Otkrijte kako prepoznati stresne situacije i naučiti kako se nositi s njima kroz tehnike opuštanja i strategije za smanjenje stresa.

Individualne Konzultacije i Grupne Radionice: Nudim usluge individualnih konzultacija za personalizirano učenje i podršku, kao i organizirane grupe radionica za zajedničko učenje i dijeljenje iskustava.

Vođene meditacije i edukacije tehnike disanja radim preko 13 godina, a održavaju se u Ana Kutija Centru ili na poziv u drugim studijima, raznim kompanijama i slično.

Zvučne aroma meditacije su kombinacija Yoge nidre (dubokog jogijskog opuštanja i otpuštanja nesvjesnih obrazaca), vizualizacije, tehnika progresivno-mišićne relaksacije i tehnika disanja, a izvode se uz mirise probranih eteričnih ulja i zvučne kupke.

Ukoliko želite besplatno isprobati neke od mojih vođenih meditacija, i tehnika disanja pozivam Vas da posjetite moj YouTube kanal i pronađete nešto za sebe.

Stvaram priliku da se posvetite svom fizičkom i mentalnom zdravlju kroz iskustvo, osobnu interakciju i podršku.

Cijena: EUR 40
S veseljem iščekujem Vaš upit

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac