loading

Programi

Ana Kutija Centar nudi više vrsta programa za Vas ili Vaše zaposlenike.

Vratite snagu i zdravlje Vašeg tijela koje nije naviknuto na moderni, sjedilački način života: rezervirajte individualni trening joge ili se pridružite grupi, obogatite svoj duh i um vođenim meditacijama, povećajte zadovoljstvo i sklad između Vaših zaposlenika nekim od korporativnih programa,  ili organizirajte edukacije i radionice pod mojim stručnim vodstvom. 

Programi Ana Kutija Centra:

Individualni i grupni treninzi

Želite i trebate vježbati, oporavak nakon rehabilitacije, ciljano, bilo yogu, posturalne i korektivne vježbe, DNS, funkcionalni trening ili bilo koji drugi aspekt ( osnovne asane, meditacija, disanje…), individualni sati (uživo ili online) su najbrži i najbolji način za Vas.

Korporativna ponuda

Korporativna masaža namijenjena je tvrtkama u kojima zaposlenici veći dio dana provode u sjedećem položaju. Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je manjak fizičke aktivnosti jednim od vodećih uzroka kroničnih bolesti poput srčanih oboljenja i dijabetesa.

Radionice i edukacije

Kako biste podigli svijest o sjedilačkom načinu života, koji je jedan od većih problema današnjeg stila života i koji utječe na zdravlje ljudi, moguće je organizirati specijalizirane radionice i edukacije.

Meditacije

Vođene meditacije radim preko 13 godina, a održavaju se u Ana Kutija Centru ili na poziv u drugim studijima, raznim kompanijama i slično.

S veseljem iščekujem Vaš upit

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac