loading
Virtualni studio OM yoge prigodno je nazvan OMline – i počinje s radom u petak 17.4.2020. u 17h, kad se vidimo na prvom satu!
Gdje god bili i kojim god tempom živjeli, sada možete vježbati yogu s nama – od kuće, s livade, plaže, terase… Uživo! I da, svi vi koji niste u Zagrebu, sada možete prakticirati jogu i družiti se s nama.
Svaki dan na rasporedu imamo različite stilove i satove yoge – od satova za potpune početnike do onih za iskusne znalce – a satove vode dobro vam poznata lica planetarno popularnih učitelja OM yoge 🙂
Satovi se održavaju uživo (ovo nisu snimke) pa nakon satova možete i komunicirati s učiteljima. Možete vježbati koliko god želite, jedino vas molimo da prilagodite tempo svojem fizičkom i umnom stanju 🙂 Mi vam uvijek kažemo “Dođi i probaj!” pa smo isti stav zadržali i u virtualnom studiju: isprobajte sve satove na rasporedu & oboružajte se osmjehomznatiželjom i idejom da ne moramo učiniti baš sve što smo zamislili 😉 nego se želimo opustiti, uživati, smijati, istraživati.
Nakon što postanete član OMline studija, imate mjesec dana neograničenog vježbanja prema rasporedu (pristup rasporedu ćete dobiti nakon registracije).
Mjesečna donacija za OMline je 20 EUR i uključuje SVE satove i dodatne programe na rasporedu – a ako se učlanite do 1.5.2020. imate popust od 50% – pa prvih mjesec dana možete vježbati s nama svaki dan (i više puta 🙂 uz donaciju od 10 EUR.
Vidimo se na matu! Jako se veselimo našim OMline druženjima – jer nam jako nedostaju vaša (oznojena) lica, vaši komentari i naši zajednički osmjesi nakon dobre prakse… pa dok se ponovno ne počnemo družiti u našem fizičkom, najljepšem studiju na svijetu, vidimo se preko ZoOM-a!
Za registraciju u OMline studio joge slijedite link: https://om.com.hr/omline