loading
MEKSIKO YOGA RETREAT- 12.990,00 KN po osobi u dvokrevetnoj sobi Ponovno nam se pridružite na posebnom doživljaju joge, ovog puta u okruženju valova i plami na obalama Meksika Ponovno se upustite u opuštajuću avanturu joge s putovanjem. Ovoga puta zajedno otkrivamo Meksiko, skrivene čari Yucatana i drevne kulture uz redovnu joga praksu. Pridružite nam se na jedinstvenom joga iskustvu u predivnoj Playa del Carmen. Upustite se u osmodnevno joga iskustvo kroz svakodnevnu joga praksu, vođene kriye – tehnike pročišćavanja i pranayame – tehnike disanja. Upustite se u istraživanje doma drevnih Maya i upoznajte ljepotu njihove zemlje u obalnom područuju poluotoka Yucatana gdje već gomile ljudi uživa u čarima šarenog meksika svim svojim osjetilima. Nahranite okusne pupoljke meksičkom kuhinjom i uronite u ovou privlačnu i veselu kulturu. Uz boravak u Playa del Caremen gdje ćete imati priliku uživati na plaži, istražite i nezaboravne atrakcije poput podznemnih grota – centoe u kojima se skuplja voda i idealne su za kupanje, ostataka drevnih civilizacija i velikih piramida, žive glazbe i veselih noći. Tokom boravka predviđen je izlet u Chichen Itzu poznatu piramidu u blizini kolonijlanog grada Valladolida. Ovaj program pomaže istražiti vlastito tijelo i osvjetiti um kroz:
  • jutarnje satove joge, kriye i pranayame te vođene meditacije. Ove tehnike disanja i opuštanja iz stresa i tenzije vraćaju u centar, daju mir i stabiliziraju nas (vježbe su namijenjene svim nivoima fizičke spremnosti, uključujući i početnike, u trajanju od 90 minuta)
  • večernja okupljanja nekoliko puta tjedno za vođene meditacije te opuštajuće restorativne prakse
Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve vaše potrebe, pogotovo centriranje i osvješćivanje u ovom svima stresnom razdoblju. Jedino što program zahtijeva je fleksibilnost uma i aktivno sudjelovanje. Uz kombinaciju joga prakse, disanja i tehnika pročišćavanja u neposrednoj blizini drevnih kultura i okupani toplim suncem Ana Kutija provest će vas kroz prožimajuće iskustvo joge. Oslobodimo se zajedno svega što nas je opterećivalo te oslobođeni krenimo u idući period.
ISTAKNUTO
  • 8 dnevni program joge
  • izlet u Chichen Itzu s Valladolidom
  • smještaj u hotelu 4*
  • pratitelj putovanja
OVO JOGA PUTOVANJE JE ZA VAS AKO:
  • želite odpustiti nakupljeni stres
  • pročistiti misli i upravljati svojim emocijama
  • želite razviti i hraniti ljubav prema sebi i drugima
  • želite odvojiti malo vremena za sebe kako biste osjetili unutarnji mir i uživanje u sadašnjem trenutku