skip to Main Content

Vođena meditacija: Voljeti i biti voljen

U nedjelju 23.2.2020. u 18h u studiju OM joge nas čeka zvučno aromatično meditacijska poslastica! Balansiramo naš kontrolni centar za ljubav – srčanu čakru Anahatu – i ako to još niste probali ili se tek sad pridružujete našim nedjeljnim meditacijama, ovo je prava prilika!

Ove nedjelje fokusirat ćemo se na temeljna prava svakog bića da voli i bude voljen. Mnogo je toga sažeto u te dvije male riječi: samoprihvaćanje, oprost, samopoštovanje, poznavanje samoga sebe i svojih potreba i želja. Kako doista razumjeti druge i kako djelovati iz samilosti i empatije te naposljetku doista i svakog dana, svakog daha – živjeti u ljubavi? Kako doista pronaći balans između „ja“ i „mi“, kako istovremeno pokazati osjećaje a ne ostati povrijeđen?

Mi smo odraz sviju oko nas i patnje ljudi oko nas djeluju na nas poput gledanja u ogledalo. Kako sagledati život srcem i razviti odnos pun ljubavi i poštovanja prema sebi i okolini – sve su to pitanja kojima ćemo se baviti kroz drevnu znanost Joge Nidre, u nedjelju 23.2. u 18h.

Molimo dođite barem 10 minuta ranije kako bismo počeli na vrijeme! Obucite se toplo i udobno, ponesite dekicu i bočicu vode.

Donacija:
50 kn za rane uplate do 21.2.
80 kn za uplate na dan radionice

Back To Top