loading
Detalji:

Predznanje nije potrebno, apsolutni početnici su dobrodošli, kao i iskusni.

 • Smještaj:
  jedrilica/ katamaran
 • Akvatorij jedrenja:
  Šibenik/Split akvatorij
 • Trajanje:
  8 dana / 7 noći
 • Min. broj polaznika:
  8
 • Max. broj polaznika:
  20
 • *Depozit:
  30% od ukupnog iznosa, nepovratno

O retreatu

Kad razmišljate o idealnom okruženju za vježbanje, zamišljate li zatvoreni prostor? Ili negdje vani na svježem zraku, okruženi prirodom, bujnom vegetacijom, cvijećem, suncem, vjetrom, morem, slušajući ptice kako pjevaju?

Što ako bi bilo moguće kombinirati fizičku, mentalnu i duhovnu vježbu s pustolovinom, putovanjem i istraživanjem? 

Što ako u miks dodamo još i jedrenje, ukusnu hranu i sjajno društvo? Zvuči savršeno!

Ako sam vam privukla pažnju slikom koju sam stvorila u vašem umu, imam za vas pravu stvar: tjedan dana plovidbe na našem prekrasnom Jadranskom moru, vježbanje na dalmatinskim otocima, uživanje u suncu, povezivanje s prirodom i istraživanje novih zanimljivih mjesta

Jedrenje je jedna od najuzbudljivijih aktivnosti na otvorenom koje možete doživjeti. Upoznajte snagu vjetra i mora i provedite vrijeme visoke kvalitete posvećene samo vašem umu i tijelu. Kretanje i more čiste onu ustajalu energiju u nama i dopuštaju nam da otpustimo sve što nam više ne treba. Meditacije će povezati vaš um s energijom vode i zraka. A tehnike disanja će vas naučiti prednostima življenja svjesnog života, života iz vlastitog centra, ovdje i sada.

Spojiti tjelesnu aktivnost, tehnike disanja i meditaciju sa morem i mirom koju pruža jedrilica je neopisivi osjećaj koji smo doživjeli i koji želim podijeliti s
vama.

Na jedrenju vidimo drugačije, čujemo drugačije, osjećamo drugačije pa možemo puno lakše i sebe sagledati potpuno drugačije.
Ako nikada prije niste bili na jedrilici, ne morate brinuti, profesionalni skiper pobrinut će se da sve teče bez problema. 

Ruta koju predlažem odvest će vas do nekih od najuzbudljivijih otoka u Hrvatskoj – Vis, Lastovo, Mljet, Korčula i Hvar. Svaki od njih je na neki način poseban.

Posvećeni smo njegovanju svijesti kod ljudi – o sebi, zajednici i prirodi. Svojim povlačenjima/retreatima vodim vas dalje od užurbanog života kojeg svi previše dobro poznajemo i stvaramo jedinstvenu priliku za rekreaciju, samorefleksiju I razmjenu s istomišljenicima.
Stvorite nezaboravne uspomene i pođite s nama na ovo jedinstveno transformacijsko povlačenje i jedrenje.

Dnevni plan će uključivati yoga praksu po čakrama te vođene meditacije po čakrama, tehnike disanja te večernja Predavanja. Istraživat ćemo ljepote naših otoka i energizirati se u predivnim uvalama…

iStock-175437379

Paket uključuje:

Nije uključeno: alkoholna pića, suveniri, ručkovi i večere u restoranima, najam SUP-a, vezovi u drugim marinama, gorivo.

Istražite ostalu ponudu

Ako ste u potrazi za jedinstvenim well being/wellness i avanturističkim iskustvom, na pravom ste mjestu.

Pridružite nam se:

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac