loading

BALI YOGA RETREAT

Bali – Otok Bogova koji objedinjuje poseban doživljaj joge u okruženju rižinih polja i čarobne prirode.
Na proteklom sedmodnevnom Bali Yoga Retreatu, upustili smo se u nesvakidašnje Yoga iskustvo uz svakodnevnu Hatha praksu, vođene pranayame i meditacije.
Obogatili smo ostala osjetila istražujući raznovrsnu azijsku kuhinju, prirodne ljepote i bogatu, slojevitu kulturu. Posjetili smo i hramove Goa Gajah i Tirta Empul te proživjeli iskustvo duhovnog pročišćenja na svetim izvorima vode.

MEKSIKO YOGA RETREAT

Nezaboravan doživljaj yoge u okruženju valova i palmi na obalama temperamentnog Meksika. Upoznali smo Meksiko otkrivajući skrivene čari Yucatana i drevne kulture uz redovnu yoga praksu. Naše osmodnevno joga iskustvo sastojalo se od svakodnevne yoga prakse, vođenih kriya – tehnika pročišćavanja, te pranayama, u neodoljivom okruženju Playe del Carmen. Nahranili smo okusne pupoljke meksičkom kuhinjom, uživali na plažama i istraživali podzemne grote – cenote, upijali ostatke drevnih civilizacija i velikih piramida, te se opuštali uz živu glazbu.

ISTRA REJUVENATION RETREAT

Smješteni u pitoresknoj idili istarskog krajolika nadomak Poreča, prepustili smo se svakodnevnom prakticiranju jutarnjeg flowa za razbuđivanje sa kriyama i pranayamom. Zakoračili smo u jesen lagani, nasmiješeni i puni volje za životom nakon tjedan dana prakticiranja yogijskih tehnika čišćenja, pranayame, asana i meditacije.

Cilj ovog retreata bio je izazvati se na promjenu, dati si slobodu i pružiti samome sebi toliko ljubavi te iz sebe iz sebe izbaciti višak otrova – iz hrane, okoline, misli, akcija. Svakodnevna praksa drevnih yogijskih tehnika čišćenja organizma pomogla nam je u svim našim namjerama, a ciklusi asana podržali su naše tijelo, organe, endokrini sustav i um. 

Istražite aktualnu ponudu:

Ako ste u potrazi za jedinstvenim well-being i avanturističkim iskustvom, na pravom ste mjestu.

Pridružite nam se:

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac