loading
Detalji:

Predznanje nije potrebno, apsolutni početnici su dobrodošli, kao i iskusni.

 • Smještaj:
  -
 • Trajanje:
  3/5 dana
 • Min. broj polaznika:
  10
 • Max. broj polaznika:
  25
 • *Depozit:
  30% od ukupnog iznosa, nepovratno

O retreatu

Mindfulness je ljudska sposobnost da budemo potpuno prisutni, svjesni gdje smo i što radimo, a ne pretjerano reaktivni ili preopterećeni onim što se događa oko nas. Naučiti biti svjesniji i živjeti u sadašnjem trenutku može obnoviti energiju i jasnoću. I dok je urođena, može se kultivirati kroz provjerene tehnike umetnute u svakodnevni život, a zatim dalje spojene s drugim praksama poput meditacije, tehnika disanja, yoge…

Različite vježbe disanja pomažu opustiti um, osobito polagano, duboko disanje, udisanje i izdisanje. Jedno od ključnih načela yoge je opuštanje uma jednako kao i tijela, stoga je prakticiranje yoge nevjerojatno učinkovita metoda za opuštanje uma. Također se pokazalo da vođenje dnevnika i puštanje misli da teku na stranicu pomažu opuštanju uma. To je zato što imate odušak za svoje emocije, koji vam pomažu osloboditi um.

Plan

Otkrit ćemo mogućnosti tijela i poigrati se s granicama fizičkog i mentalnog.
Svaki dan ćemo započeti jutarnjim kriyama i pranayamama, a tijekom dana će se odvijati interaktivna rasprava u kojoj želimo zaći duboko u određenu temu.
Ako postoje teme o kojima biste željeli razgovarati tijekom povlačenja, možete ih poslati unaprijed kako bismo ih uključili u program.
Također, tijekom retreata uvijek ćete imati priliku postaviti sva vaša pitanja. Interakcija je način na koji volimo raditi.

Dnevni plan:

Paket uključuje:

Istražite ostalu ponudu

Ako ste u potrazi za jedinstvenim well-being i avanturističkim iskustvom, na pravom ste mjestu.

Pridružite nam se:

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac