loading

Ciljevi Udruge:

Edukacija o Zdravim Životnim Stilovima: Naša udruga se posvećuje povezivanju s lokalnim školama, zajednicama i organizacijama radi pružanja edukacije o zdravim navikama, tjelesnoj aktivnosti, mentalnom zdravlju i drugim aspektima zdravlja.

Podrška Mentalnom Zdravlju: Organiziramo radionice i događaje kako bismo povećali svijest o mentalnom zdravlju i pružili podršku osobama koje se suočavaju s mentalnim izazovima.

Poticanje Tjelesne Aktivnosti: Organiziramo događaje, rekreacijske programe , fitness i yoga radionice kako bismo potaknuli tjelesnu aktivnost među članovima zajednice.

Promicanje Zdravih Navika na Radnom Mjestu: Suradjujemo s lokalnim poduzećima kako bismo promicali zdrave navike na radnom mjestu, uključujući ergonomiju, ravnotežu između posla i privatnog života te smanjenje stresa.

Aktivno Uključivanje Članova Zajednice: Potičemo članove zajednice da se aktivno uključe u aktivnosti i programe udruge kako bismo zajedno radili na poboljšanju zdravlja i dobrobiti.

Razvijanje Partnerstava: Razvijamo partnerstva s bolnicama, klinikama, vladinim agencijama, školama i drugim organizacijama kako bismo zajedno radili na unaprjeđenju zdravlja zajednice.

Podizanje Svijesti Kroz Kampanje i Događaje: Organiziramo kampanje i događaje koji podižu svijest o važnosti brige o zdravlju i dobrobiti te potiču pozitivne promjene.

Udruge s kojima surđujemo:

SOS DJEČIJE SELO LEKENIK– 1x tjedno provodimo program vježbanja i disanja za djecu   

ZAKLADA SOLIDARNA– 1x tjedno provodimo program tehnika disanja i opuštanja  

UDRUGA NISMO SAME– držimo predavanja i radionice o tehnikama disanja i opuštanja, stresu, tehnikama upravljanja stresom, fasciji i rehabilitaciji ožiljaka

HSY SAVEZ: suradnja na projektima, radionicama kroz iste ciljeve, i volontiranja ( Klinika za tumore– Tehnike disanja i opuštanja. Zagrebačko dijabetičko društvo– 2 x mjesečno radionica Tehnike disanja i opuštanja )

low-angle-view-woman-with-eyes-closed-practicing-yoga-against-sky-copy-space
DSC06609
putting-last-pebble-pile-stones

Misija, vizija, moto i načelo udruge:

Misija Udruge: 
Naša misija je poticati, educirati i podržavati zajednicu u postizanju sveobuhvatnog zdravlja i dobrobiti kroz edukaciju, podršku, istraživanje i suradnju.

Vizija Udruge: 
Vizija naše udruge je stvaranje zdravije, sretnije i održive zajednice u kojoj svaki pojedinac ima pristup resursima i znanju potrebnim za vođenje zdravog života.

Moto Udruge: 
“Zajedno prema zdravlju i sreći.”

Načelo Udruge: 
Temeljimo se na suradnji, educiranju i podršci kako bismo potaknuli pozitivne promjene u životima ljudi i doprinijeli boljoj budućnosti zajednice.
S veseljem iščekujem Vaš upit

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac