loading

Retreats

Ako ste u potrazi za jedinstvenim wellness i avanturističkim iskustvom, na pravom ste mjestu. Pogledajte ponudu aktivnih retreatova ili se inspirirajte pregledavajući dojmove s prošlih retreatova.

Za dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.

Jedrenje i yoga s okusima vina™

Vino je nepresušan izvor inspiracije u umjetnosti, a može se reći i u životu općenito. Ono predstavlja avanturu i svojevrsno putovanje. Spojite ga sa avanturom jedrenja i dobit ćete čarobnu eksploziju doživljaja.

Transformacijski yoga retreat™

Kad razmišljate o idealnom okruženju za jogu, zamišljate li zatvoreni prostor? Ili negdje vani na svježem zraku, okruženi prirodom, bujnom vegetacijom, cvijećem, suncem, vjetrom, morem, slušajući ptice kako pjevaju?

Mindfulness retreat

Mindfulness je ljudska sposobnost da budemo potpuno prisutni, svjesni gdje smo i što radimo, a ne pretjerano reaktivni ili preopterećeni onim što se događa oko nas. Naučiti biti svjesniji i živjeti u sadašnjem trenutku može obnoviti energiju i jasnoću. I dok je urođena, može se kultivirati kroz provjerene tehnike umetnute u svakodnevni život, a zatim dalje spojene s drugim praksama poput meditacije, tehnika disanja, joge…

Prošli retreats

Meksiko, Bali, Istra...

S veseljem iščekujem Vaš upit

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac