skip to Main Content

TRANSFORMACIJSKI YOGA RETREAT I JEDRENjE

Kad razmišljate o idealnom okruženju za jogu, zamišljate li zatvoreni prostor?
Ili negdje vani na svježem zraku, okruženi prirodom, bujnom vegetacijom, cvijećem, suncem, vjetrom, morem i slušajući ptice kako pjevaju …
A što ako bi bilo moguće kombinirati ovu fizičku, mentalnu i duhovnu praksu s pustolovinom, putovanjem i istraživanjem?
Mislim da ne može biti bolje od toga. Pa zapravo … što ako u miks dodamo jedrenje, ukusnu hranu, fantastično vino i sjajno društvo? Da, sada zvuči savršeno!

Tjedan dana plovidba na našem prekrasnom Jadranskom moru, vježbanje joge na dalmatinskim otocima, uživanje u suncu, povezivanje s prirodom i istraživanje novih zanimljivih mjesta…Zvuči dobro, zar ne?

Jedrenje je jedna od najuzbudljivijih aktivnosti na otvorenom koje možete doživjeti. Upoznajte snagu vjetra i mora i provedite vrijeme posvećeno samo vašem umu i tijelu.

Na jedrenju vidimo drugačije, čujemo drugačije, osjećamo drugačije pa možemo puno lakše i sebe sagledati potpuno drugačije.

Ako nikada prije niste bili na jedrilici, ne morate brinuti, profesionalni skiper pobrinut će se da sve teče bez problema. A ako nikada prije niste radili jogu, koji je bolji način za započeti nego u prirodi s učiteljicom joge pored vas!

TRAJANJE: 8 dana (7 noći)

KADA: 20-27 lipnja 2020

GDJE:
Ruta koju predlažemo odvest će vas do nekih od najuzbudljivijih otoka u Hrvatskoj – Vis, Lastovo, Mljet, Korčula i Hvar. Svaki od njih je na neki način poseban.

ŠTO OČEKIVATI:

• Kroz tjedan dana na brodu naučiti ćete osnovne jedriličarske vještine, prilagoditi se vjetru, moru i životu na jedrilici.
• Dodatno ćete shvatiti temeljnu logiku ponašanja nautičara na moru kao i spojiti je sa svojom postojećom ili novostečenom praksom Joge (Hatha, Vinyasa, Restorativna, Mobility flow, i po želji SUP joga).
• Uživati ćete u Pranayamama-tehnikama disanja, Kriyama-tehnikama čišćenja i vođenim meditacijama po čakrama, te masaži ramena i vrata, a uz sve to se i dobro zabaviti i odmoriti.

CIJENA:
800 eura po osobi

PITANJA I INFO
ana.kutija@gmail.com

Back To Top