skip to Main Content

Dvosatna vođena gong meditacija po čakrama “Vrijeme buđenja”

Ulaskom u mjesec ožujak, ulazimo u mjesec koji nam donosi “Proljeće”, buđenje prirode i svega oko nas, time i nas samih.
Stoga ovog vikenda imamo priliku uživati u dvosatnoj vođenoj meditaciji uz podršku pozitivnih vibracija gonga, te s veseljem vam najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju
u Zagrebu, Gacka 16, I.kat
Nedjelja 03.03.2019. u 19:00 sati.

Zvukom podržavaju: Karmeni i Zoran Malin – certificirani zvukoterapeuti
Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, balansa, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko… pročišćava nas i približava sebi samima.
U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice…
Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Prijave su obavezne na: info@centarluna.com
ili mob 091 30 60 330 Zoran
participacija iznosi: 100 kn

Back To Top