skip to Main Content

Workshop: Učimo jogu

Pozivam sve zainteresirane na ciklus “Učimo jogu”.  Družit ćemo se sedam nedjelja na ZoOM-u od 18-20h. Kroz ovaj ciklus polako ćemo graditi svoje znanje i na kraju izaći kao zadovoljni učenici koji znaju Pozdrav Suncu, razne asane i vladaju svojim dahom.

Kako bismo održali tijelo, temelj našeg življenja i naših djela, čistim i slobodnim od prepreka kao što je bolest, Surya Namaskar je od izuzetne važnosti. U suvremenom svijetu neophodan je svima, muškarcima i ženama, mladima i starima.

Najveću pažnju tijekom ovog ciklusa posvetit ćemo osnovnim asanama klasične joge, duljem zadržavanju u njima, ponavljanju i razvijanju svjesnosti kroz položaje – jer svaki nas položaj tijela uvodi u specifično stanje svijesti.

Kroz asane aktivirat ćemo unutarnje organe, žlijezde i potaknuti imunološki sustav na jačanje. Iz tjedna u tjedan osvijestit ćemo kako tijelo postaje gipkije, snažnije i zdravije, jer cijeli naš sustav radi bolje.

Bavit ćemo se dahom i njegovim utjecajem na živčani sustav. Kako nas obrazac disanja definira i što to znači „spojiti pranu i apanu“ te zašto je misteriozni Nervus vagus zaslužan za to da su jogiji sretni, mirni i veseli – iskusit ćemo na vlastitoj koži. Dah je odgovor na pitanje kako upravljati vlastitom svakodnevicom.

Bilo da ste početnik, iskusan praktičar ili učitelj joge, s ove ćete radionice izaći bogatiji za pregršt ideja kako poboljšati praksu joge!

Donacija: 450 kn

Molimo ispunite obrazac za prijavu: https://www.om.com.hr/vijesti/16-radionice/454-nedjeljni-ciklus-ucimo-jogu

Back To Top