loading

Meditacije

Vođene meditacije radim preko 13 godina, a održavaju se u Ana Kutija Centru ili na poziv u drugim studijima, raznim kompanijama i slično.

Zvučne aroma meditacije su kombinacija Yoge nidre (dubokog jogijskog opuštanja i otpuštanja nesvjesnih obrazaca), vizualizacije, tehnika progresivno-mišićne relaksacije i tehnika disanja, a izvode se uz mirise probranih eteričnih ulja i zvučne kupke.

Takva kombinacija odgovara na sve potrebe vašeg tijela, relaksira i revitalizira organizam. Drevni zvukovi i vibracije pokrivaju ljudske frekvencije i energetske centre, probijaju tjelesne i duševne blokade te stvaraju opuštajuće koristi slične meditaciji i vježbanju, ali bez fizičkog ili mentalnog napora.

Yoga Nidra i zvučne kupke s Tibetanskim zdjelama, Koshi zvonima i Rainstickom su jedan od najugodnijih, detoksikacijskih i holistički pomlađujućih vibracijskih alata. Terapija zvukom tijelu vraća izvornu vibraciju koja je pri rođenju savršena, a kako odrastamo, narušava se zbog vanjskih i unutarnjih faktora.

Zvukoterapija utječe na svaku stanicu u tijelu, balansirajući lijevu i desnu moždanu polutku. Jedna od tih strana manje je zastupljena, a zvukoterapijom se dovode u sklad što rezultira regeneracijom. Visoki sadržaj tekućine u tijelu omogućuje prijenos zvučnih valova i vibracije. Ciljanim pristupom, individualnim vibracijama i svjesnim korekcijama frekvencija možemo ponovo doći u stanje suglasja sa samim sobom, povratiti ravnotežu i podržati zdravlje.

Meditacije potiču sreću, smirenost i opće dobro. Ukoliko želite besplatno isprobati neke od mojih vođenih meditacija, pozivam Vas da posjetite moj YouTube kanal i pronađete nešto za sebe.

Cijena: EUR 20 (150 kn)
S veseljem iščekujem Vaš upit

Telefon:

+385 976127609

Lokacija:

Ulica Gjure Szaba 4, 10 000 Zagreb (prvi kat)

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac