loading

Masaža stopala

Masaža stopala će Vas riješiti napetosti i povoljno utjecati na zdravlje unutarnjih organa te na poboljšanje cirkulacije krvi i limfe. Ima snažan relaksirajući učinak, jer djeluje na čitav organizam, koristeći činjenicu da se na stopalu nalazi sedam tisuća živčanih završetaka povezanih sa svim dijelovima tijela.

Cijena: 150 kn

Thai masaža lica, glave i vrata

Opuštajuća akupresurna masaža sa stimulacijom energetskih točaka glave, vrata i lica.

Dobrom masažom lica može se ukloniti zabrinutost, glavobolja i iscrpljenost, te izazvati osjećaj vedrine i ugode. Ujedno doprinosi boljem izgledu jer se ljudi poslije nje osjećaju kao da su mnogo godina mlađi, a tako i izgledaju. Možete birati  između  shea maslaca, ulja vitamina E , ulja Smilja, ulja kanabisa ili hidratantnu krema protiv bora, ovisno o tipu kože.

Cijena: 150 kn

Korporativne (uredske) masaže

Korporativna masaža namijenjena je tvrtkama u kojima zaposlenici veći dio dana provode u sjedećem položaju. Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je manjak fizičke aktivnosti jednim od vodećih uzroka kroničnih bolesti poput srčanih oboljenja i dijabetesa. Prekomjerno sjedenje posebno je štetno jer usporava cirkulaciju i metabolizam te uzrokuje bolove u mišićima i zglobovima. Sve te tegobe povezane sa sjedenjem vode do smanjene produktivnosti na radnome mjestu i česte odsutnosti djelatnika radi bolovanja.

U razvijenim zemljama i tvrtkama koje posluju po načelima društveno odgovornog poslovanja korporativna masaža dio je korporativne kulture. Korporativna masaža odličan je način da pomognete svojim djelatnicima riješiti se stresa te da povećate njihovo zadovoljstvo i produktivnost na radnome mjestu.

Cijena: na upit uz prethodni dogovor
// JAVITE SE
Rezervirajte svoj termin:

Telefon:

+385 976127609

Mail:

ana.kutija@gmail.com

Lokacija:

Andrije Žaje 10, 10000 Zagreb

// POŠALJITE UPIT
Ispunite obrazac